среда, 2. април 2014.

"USKRŠNJE RUKOTVORINE 2014" - nagradna igra



U grupi RUKOTVORINE na Facebooku, kojoj je posvećen ovaj blog, otvorena je uskršnja nagradna igra.

Ukoliko želite da učestvujete u nagradnoj igri - KLIK ZA IGRU, treba da se učlanite u grupu talentovanih kreativnih ljudi, koja postoji već nekih 5 godina i okuplja oko 5.500 ljudi iz svih krajeva Balkana.

Članstvo u grupi je besplatno, grupa je veoma aktivna i - osim prezentovanja radova, grupa je prvenstveno nadahnuće i vodilja novim kreativcima, onima koji bi to želeli da postanu ili onima koji to već odavno jesu, a želeli bi da se usavrše ili probaju nešto novo.

Dakle, klikom na RUKOTVORINE pošaljite zahtev za članstvo i uplovite u carstvo izrade ručnog rada, a ako više volite da drugi prave ono što vi nosite, čime se kitite, ono čime ukrašavate svoj sto, zid, dvorište, sobu ili pak svoju kosu, ruku, vrat... - naručite sebi nešto lepo i originalno.

Dobro došli!

Za nagradnu igru se spremaju mnogi članovi grupe. No, kako ručni radovi zahtevaju odredjenu pripremu i vreme, za sad je tek nekoliko njih uspelo da postavi svoje radove.

Budite redovno uz nas i pratite tutorijale, radove, uskršnje ukrase, jaja, korpe, zeke, ovčice... A na kraju, sačekajte da izaberemo pobednika i pratite kakav poklon iznenadjenja će pobednik dobiti. Srećno!

Jelena Slama Su
ovako učestvuje u nagradnoj igri, sa njenim kolaž-tutorijalom!

Biljana Hegediš ovako učestvuje - sa svojim kolaž-tutorijalom staklenog držača za jaja - ručno oslikan, naravno:

Biće još puno učestnika, puno korisnih tutorijala za Uskrs, kao i lepih ideja! Pratite naš blog!

Нема коментара:

Постави коментар

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *