субота, 15. новембар 2014.

IZLOŽBA PREDIVNIH STVARI - U NIŠU - 28. do 30. novembar


Kao što smo već najavljivali - u Nišu, u TPC "GORČA", održaće se izložba predivnih stvari. Prosto nemamo reč kojom bismo opisali sve ono što ćete tamo moći da vidite. Naime, toliko tehnika, materijala, stilova - da jednostavno - ima sve!

Krenuli smo od nakita - bižuterije, posrebrenog, sa poludragim kamenom, biserom.... Onda smo naišli na heklane kape i šalove, da bi nam se tu javili etno program sa neobičnim slikama-lampama, pa zatim pčelar sa medom, propolisom, tonikom, a tu se pojavi i dekupažer jedan, drugi, treći - sve različiti stilovi, te nas obradovaše prelepe ogrlice od perlica, a zatim i jedinstvene slike u ulju - sa motivom pirotskog ćilima, pa čak i oslikane lejke, čestitke, kutijice za nakit,...

Zaista - mnogo mnogo toga za pokazati, probati, videti!

VIŠE O TOME - KLIK - PA SE UVERITE I SAMI

I zato, gledajte da u svoj planer za novembar - kao višnju na vrh šlaga - unesete 28. novembar u 18h - kada je otvaranje izložbe u Gorči.

Ah, da ne zaboravimo - MI SMO SPREMILI POKLONE.... No, poklone će verovatno svi želeti, pa zato - budite medju prvima i - osvojite unikat jednostavno - posetom izložbi.

No, naravno da to nije sve. Kao što smo obećali - pokazaćemo vam nešto od tehnika kojima se bavimo, da probate i vi na licu mesta - "lako može svako" - te će neki od vas biti jaaako obradovani specijalnim poklonom!!!

Ne treba ovu priliku propustiti, naročito zato što smo tu, od petka predveče, ceo dan u subotu i malo prepodne u nedelju. Ionako vikendom treba naći najbolji provod, a mi vam garantujemo da ga kod nas ima.

I zato - izvolite u Gorču - ulaz pored obuće SOLO, na druženje, učenje, gledanje, isprobavanje, poklanjanje unikata i - ako vam je to malo - naručite sebi topao napitak ili osveženje - u našem kafe-baru!

Očekujemo vas u velikom broju - pozitivne, vedre i nasmejane :-D

Нема коментара:

Постави коментар

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *