недеља, 9. новембар 2014.

KONKURS!!! Poziv kreativnim ljudima iz cele zemlje

KONKURS ZA RUKOTVORCE - IZLAGAČE ZA 28-30 NOVEMBAR 2014

U periodu od 28. Do 30. Novembra ove godine, u Nišu, u lokalu koji koriste UG Rukotvorine Balkan, u TC Gorča, ulaz iz passage-a planira se zanimljiv kulturno-umetnički dogadjaj, sa izložbom unikatnih rukotvorina, interesantnim gostima, kreativnim radionicama, poklonima iznenadjenja, igrama za posetioce i učesnike i još mnogo toga.


 S obzirom da Rukotvorine Balkan drže do svog image-a, jer je udruženje tek krenulo sa javnim radom, a centralni akcenat je na izlagačima, objavljujemo


K O N K U R S
ZA KREATIVNE IZLAGAČE


ROK ZA PODNOŠENJE PRIJAVE:
12. novembar 2014. Godine
 OBJAVA SPISKA IZLAGAČA:
15. novembar 2014. Godine
 OBAVEZA UPLATE KOTIZACIJE:
18. novembar 2014. Godine

Pravo učešća u konkursu imaju sva pravna lica i punoletna fizička lica koja su članovi UG Rukotvorine Balkan, kao i druga fizička i pravna lica koja se bave izradom ručnih radova.
Izložba traje od 18h 28.novembra do popodnevnih sati 30. Novembra.


VIŠE O OVOM DOGADJAJU, TJ. ZA SADA - KONKURSU - ČITAJTE I PRATITE REDOVNO NA STRANICAMA UDRUŽENJA RUKOTVORINE BALKAN - klikom mišem:
ili

Dakle, potrebno je da sve svoje podatke - ime, prezime, umetničko ime, godinu rodjenja, 5 fotografija svojih radova, linkove do stranice ili profila i - na čemu izlažet - imate li svoj pano-sto, broj mobilnog telefona i mail-adresu - dostavite na mail adresu milinjaart@gmail.com


Нема коментара:

Постави коментар

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *